05 november 2018

Contemplation Cards

Workshop werken met de inzichtkaarten van Marika Saard

20-11-2018 LVSC regio Zwolle:
                              Inmiddels volgeboekt! 
30-01-2019 Workshop in Apeldoorn


Werk jij als coach, supervisor, psycholoog of trainer graag met goed en effectief materiaal wat jouw werk met klanten kan ondersteunen en verdiepen? Dan zijn de  Contemplation cards een mooie aanvulling voor in jouw gereedschapskist.

Contemplationcards zijn prachtig vormgegeven metaforische kaarten die zijn gemaakt en uitgegeven door Marika Saard uit Estland.
De systeem en emotiekaarten zijn te gebruiken in individuele coaching, therapie, Supervisie, teamcoaching en trainingen.

Er zijn drie verschillende soorten kaarten. De emotiekaarten, een aparte versie voor vrouwen en mannen en een set systeemkaarten.

De kaarten kunnen helpen bij het onder woorden brengen van de gevoelens en geven inzicht in de situatie en het systeem waarin je zit. De afbeeldingen nodigen direct uit tot een verdiepend gesprek over de vragen of problemen die de klant bezig houden.

 

De workshop onder begeleiding van Ineke bestaat vooral uit het samen met de andere deelnemers gaan ervaren hoe je in praktijk kunt gaan werken met de inzichtkaarten.

Tijdens de workshop van 3 uur wordt je meegenomen naar het verhaal achter de kaarten. Je leert hoe je de kaarten  in individuele trajecten en teamcoaching kunt gebruiken. En je ervaart de werking van de kaarten zelf als deelnemer en als coach.

Heb je belangstelling voor de workshop “Werken met de Contemplation cards”?  Er worden jaarlijks regelmatig workshops gegeven.

Houd de website in de gaten voor de eerst volgende datum of stuur een email naar Ineke@ircoaching.nl

20-11-2018 voor leden van de LVSC regio Zwolle: Inmiddels volgeboekt!  https://www.lvsc.eu/bijeenkomst/werken-met-systeem-en-emotiekaarten-05-pe

30-01-2019 Workshop in Apeldoorn